Εδώ και τρεις δεκαετίες την βρίσκεις στην περιβόητη καντίνα της στην Αστόρια να φτιάχνει σουβλάκια και πίτα με γύρο
ΓΕΥΣΗ
Θεματα
H «Souvlaki Lady», Ε. Βασιλειάδoυ ψήνει σουβλάκια που οι foodies της Νέας Υόρκης αποθεώνουν
Θεματα
Podcast Μίξερ με την Ελένη Ψυχούλη και τον Στέλιο Παρλιάρο: Μαστίχα, η βανίλια της Ελλάδας
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
ΟΔΗΓΟΣ ΓΕΥΣΗΣ
Εστιατόρια
Κουζίνα
Περιοχή
VOICE CHOICE
Δες τα όλαΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ
Δες τα όλαTASTE POLICE
ΘΕΜΑΤΑ
Δες τα όλα
Resto
Ληνοβάτης, το ωραίο wine bistrot στην «Πλάκα» της Κηφισιάς
Κρασιά ήπιας παρέμβασης, γεύσεις από τη θάλασσα και live jazz